percentage (2)  Montering af sommerhjul t​il kun 199 kr.

percentage (2)   Undervognsbehandling fra kun 3.250 kr.

Bilsyn af alle biler foretages

Ønsker du at få foretaget et bilsyn under professionelle forhold, er vi hos Serritslev Autoværksted i Brønderslev et godt valg. 

Vi syner kun din bil med øje for kvalitet og høj service og udfører et bilsyn uden merberegning, så der ingen skjulte gebyrer forekommer.

Vi udfører bilsyn til alle i Brønderslev, Vrå, Hjørring og resten af Nordjylland.

Vi har mange års erfaring med at gøre alle bilmodeller klar til syn, og vi kan selvfølgelig også klargøre din bil til syn.

Kontrol og klargøring til syn af bil

Vi foretager et gennemgribende tjek af bilen og afleverer den først, når den kan gå gennem et bilsyn / eller er nysynet.

Vi syner biler med fokus på høj kvalitet. Vi har mange års erfaring, og vi ved derfor lige præcis, hvad det er, vi skal holde øje med på din bil. Vores kompetencer inden for autofaget er til din fordel, når det er ved at være tid til et bilsyn.

Gør din bil klar til syn hos os

Når du skal have bilen til syn, er det en fordel at gøre det hos os. Vi sørger for at gå den igennem på alle de punkter, som fra lovens side skal være opfyldt. Det vil netop også være disse punkter, der bliver gennemgået ved et bilsyn.

Er der behov for at få ordnet nogle ting på din bil inden synet, sørger vi for det. Det er altid en fordel at benytte sig af klargøring inden et syn. Du mindsker nemlig risikoen for, at din bil ikke går gennem syn første gang.

Når det er tid til at sende bilen til syn, bestemmer du selv, om vi skal gøre det, eller du selv vil gøre det. I en travl hverdag kan det være rart at overlade det hele til os. Vi kan sørge for klargøringen og transport til og fra synshallen.

Vil du hellere selv stå for transporten til og fra synshallen, kan du også sagtens det. Det er helt op til dig, når du vælger at få klargjort til bilsyn hos os. Du kan derfor få en løsning, der passer specifikt til dit behov.

Det bliver der gennemgået ved et bilsyn

Når din bil skal til syn, undersøges bilen flere steder. Der foretages syn for at sikre, at din bil kan køre sikkert på vejene. Det er derfor færdselssikkerheden omkring din bil, der er i fokus. Derudover er det også miljømæssige forhold ved din bil, der undersøges. 

Først og fremmest er det bremser, der skal tjekkes. De skal selvfølgelig virke, så du kan bremse forsvarligt i trafikken. Derudover undersøges lygter og lys på din bil. Det skal nemlig være muligt for medtrafikanter at se dig.

Ruderne bliver også undersøgt ved et bilsyn. Det er især forruden, der skal være intakt. Dæk og seler skal selvfølgelig også være i orden på din bil, og de bliver derfor også undersøgt ved et bilsyn. 

I forhold til det miljømæssige bliver der målt CO2-udslip, hvis du har en benzinbil. Har du en dieselbil, bliver der foretaget en røggasmåling. 


Det er blot for at nævne nogle af de områder, der bliver gennemgået på din bil ved et bilsyn. Vi sørger selvfølgelig for at gennemgå hele din bil, så den er helt klar til syn. Du kan derfor trygt overlade din bil i vores hænder forud for et bilsyn. 


Hvad koster et bilsyn?

Prisen for selve bilsynet ligger på 250-500 kroner. Det afhænger typisk af, hvad det er for en synshal, du benytter, og hvor i landet den er placeret. 


Når du skal have klargjort din bil til syn, er der ofte varierende priser. Det afhænger typisk af, hvilken stand din bil er i. Er der ikke særlig mange ting, der skal ordnes på din bil, for at den kan gå gennem et bilsyn, kan det sagtens gøres billigt. På vores værksted har vi sørget for konkurrencedygtige priser. 


Kontakt os for klargøring til bilsyn

Ønsker du en klargøring, kontrol eller et bilsyn, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 60 22 78 60, eller du kan skrive til vores e-mail info@serritslev-auto.dk. Derudover er det også muligt at booke en tid online. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi vores værksted for en nærmere aftale i forhold til pris. Vi ser frem til at syne din bil. 

Garantiordning

3 års garanti på alle nye dele.​

☆☆☆☆☆

​Serritslev Autoværksted er vurder​et 4,9 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 16 anmeldelser på Facebook.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Holtevej 208, DK-9700 Brønderslev

Telefon: 60 22 78 60

E-mail: info@serritslev-auto.dk

CVR: 32416098

VORES ÅBNINGSTIDER

Mandag:​ 07.30 - 16.00

Tirsdag:​ 07.30 - 16.00

Onsdag:​ 07.30 - 16.00

Torsdag:​ 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 14.30

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV