percentage (2)  Montering af sommerhjul t​il kun 199 kr.

percentage (2)   Undervognsbehandling fra kun 3.250 kr.

Skift af dæk – sommer- og vinterdæk

Skal du have nye sommer- eller vinterdæk til din bil? Serritslev autoværksted kan hjælpe dig med professionel automekanikerarbejde, og vi er altid opdateret på det nyeste udstyr. Du kan derfor regne med, at din bil får den bedste behandling og de allerbedste dæk på markedet.

Vi yder primært services til private, men vi kan sagtens levere til erhverv også. Uanset om du har brug for bilservice, undervognsbehandling eller nye dæk, står vi klar til at hjælpe dig i Brønderslev, Hjørring, Vrå og resten af Nordjylland.

Hvornår skifter man til vinterdæk?

I det danske klima anbefales det at køre med vinterdæk i hele vinterperioden. Det er en god tommelfingerregel at få dine vinterdæk monteret i efterårsferien - så er du sikret mod vinterens isglatte veje.

Skifter du ikke til vinterdæk, kan du udsætte dig selv og dine medtrafikanter for fare, da bilen har svært ved at bremse om vinteren på sommerdæk.​

Hvad koster vinterdæk?

Der er som udgangspunkt ikke faste priser på dæk. Det afhænger meget af, hvilke dæk du skal have til din bil. Måske er du heldig, at der er tilbud på netop de dæk din bil har behov for, og så bliver det en billig fornøjelse. 

Prisen på vinterdæk afhænger også meget af, hvilke fælge, du gerne vil have. Vælger du den bedste fælg på markedet, en alufælg eller noget helt tredje, vil prisen afhænge heraf.

Hvilke dæk passer til min bil?

Der er en række faktorer, der spiller ind, når vi skal finde ud af, hvilke dæk, der passer til din bil. Vi ser på:

  • ​Antal huller til bolte
  • ​Indpresningsdybde
  • ​Størrelse på hullet i midten af fælgen
  • ​Bredde
  • ​Diameter
  • ​Bilmodel

Du kan være sikker på, at vi laver service på alle bilmærker - også i garantiperioden. Derfor kan vi sagtens også finde de dæk, der passer bedst til din bil. Uanset mærke.

Kontakt os for at høre mere

Ønsker du at høre mere om vores ydelser, skal du ikke tøve med at kontakte os på 60 22 78 60 eller info@serritslev-auto.dk. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Garantiordning

3 års garanti på alle nye dele.​

☆☆☆☆☆

​Serritslev Autoværksted er vurder​et 4,9 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 16 anmeldelser på Facebook.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Holtevej 208, DK-9700 Brønderslev

Telefon: 60 22 78 60

E-mail: info@serritslev-auto.dk

CVR: 32416098

VORES ÅBNINGSTIDER

Mandag:​ 07.30 - 16.00

Tirsdag:​ 07.30 - 16.00

Onsdag:​ 07.30 - 16.00

Torsdag:​ 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 14.30

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV