percentage (2)  Montering af sommerhjul t​il kun 199 kr.

percentage (2)   Undervognsbehandling fra kun 3.250 kr.

Bil-service ud fra producentens forskrifter

Trænger din bil til et serviceeftersyn, kan du med fordel tage den forbi Serritslev Autoværksted for en professionel servicering. Her står vi altid klar med glade medarbejdere med højt serviceniveau, så netop din bil er i gode hænder.

Vi følger altid reparationsbogen og tager udgangspunkt i officielle serviceskemaer fra bilfabrikanten. Derfor bliver producentens forskrifter altid overholdt og du bevarer fabriksgarantien. Vi foretager bil-service uanset mærke og størrelse i Brønderslev, Vrå og Hjørring.

Mange andre opgaver udføres også

Foruden bil-service tilbyder vi også service på bilens airconditionanlæg, hvor vi kan optimere kølingen. Derudover foretager vi også lakbehandlinger og fjerner flyverust.
Du bør få serviceret airconditionanlægget med henblik på optimal køling om sommeren, men også for at fjerne fugt forår og efterår – så der er altid sæson for vedligeholdelse af dit airconditionanlæg.


I forbindelse med vores aircondition-service renser vi kølemidlet og genopfylder så anlægget køler / fungerer optimalt.


Der er mange andre grunde til at få serviceret sit airconditionanlæg. Blandt andet forsvinder svampesporer/ mikroorganismer ikke af sig selv, hvis der er fugtigt så derfor desinficerer vi kabinen med bakteriedræbende kemi ved hvert service.
Ligeledes kan der være mange andre urenheder, som skal fjernes, så det ikke påvirker indeklimaet ( vi anbefaler at skifte pollen / kabinefilter ved alle AC service – dette kan lukkes og derved nedsætte luftgennemløbet til kabinen – vi monterer ALTID kabinefiltre med aktiv kul funktion )

Kontakt os for at aftale tid til service

Bemærk, at vores priser på aircondition-service ikke er inklusiv(-) kølemiddel.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores priser på service af klima- og airconditionanlæg eller for at bestille tid til service eller reparation.

Du kan ringe til os på telefon 60 22 78 60, eller du kan skrive til os på e-mail info@serritslev-auto.dk 

Du kan også få en rensning af motoren, hvor indsugningen bliver ordnet for at få et bedre luftflow og en optimeret speederrespons /samt dysernes sprøjtemønster gendannes for motorens sundhed og ikke mindst brændstoføkonomiens skyld. Sidst men ikke mindst udskifter vi dæk og foretager undervognsbehandlinger. Alt sammen udføres med stor kvalitet. Så kontakt os endeligt med lige præcis din udfordring, så tager vi hånd om den.

Bestil en tid til bil-service hos os

Skal du have serviceret din bil, er du mere end velkommen til at kontakte os. Har du spørgsmål eller søger råd, deler vi gerne ud af vores store erfaring, så du kan få den bedste bil.

Kontakt os for at bestille tid til bil-service på 

telefon 60 22 78 60 eller skriv til vores e-mail info@serritslev-auto.dk 

Aircondition-service på klima- og airconditionanlæg

Hos Serritslev Autoværksted tilbyder vi aircondition-service på alle bilmærker (-) for kunder i Aalborg, Brønderslev og resten af Nordjylland.

Jævnlig aircondition-service er vigtigt for ydeevnen

Et aircondition/ klimaanlæg taber hele tiden kølemiddel, hvilket betyder, at køleevnen bliver nedsat over tid. Anlægget taber op til 10 % kølemiddel om året uden direkte utætheder, og derfor bør du sende din bil til aircondition-service mindst hvert andet år, men gerne oftere.

Fejlfinding​

Lakrens - polering -  bremser​

Garantiordning

3 års garanti på alle nye dele.​

☆☆☆☆☆

​Serritslev Autoværksted er vurder​et 4,9 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 16 anmeldelser på Facebook.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Holtevej 208, DK-9700 Brønderslev

Telefon: 60 22 78 60

E-mail: info@serritslev-auto.dk

CVR: 32416098

VORES ÅBNINGSTIDER

Mandag:​ 07.30 - 16.00

Tirsdag:​ 07.30 - 16.00

Onsdag:​ 07.30 - 16.00

Torsdag:​ 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 14.30

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV