Bilsyn af alle biler foretages​

​Ønsker du at få foretaget et bilsyn under professionelle forhold, er vi hos Serritslev Autoværksted i Brønderslev et godt valg.

Vi syner kun din bil med øje for kvalitet og høj service og udfører et bilsyn uden merberegning, så der ingen skjulte gebyrer forekommer.

Vi udfører bilsyn til alle i Brønderslev, Vrå, Hjørring og resten af Nordjylland.

Vi har mange års erfaring med at gøre alle bilmodeller klar til syn, og vi kan selvfølgelig også klargøre din bil til syn.​

få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontrol og klargøring til syn af bil

Vi foretager et gennemgribende tjek af bilen og afleverer den først, når den kan gå gennem et bilsyn / eller er nysynet.

Vi syner biler med fokus på høj kvalitet. Vi har mange års erfaring, og vi ved derfor lige præcis, hvad det er, vi skal holde øje med på din bil. Vores kompetencer inden for autofaget er til din fordel, når det er ved at være tid til et bilsyn.

Gør din bil klar til syn hos os

Når du skal have bilen til syn, er det en fordel at gøre det hos os. Vi sørger for at gå den igennem på alle de punkter, som fra lovens side skal være opfyldt. Det vil netop også være disse punkter, der bliver gennemgået ved et bilsyn.

Er der behov for at få ordnet nogle ting på din bil inden synet, sørger vi for det. Det er altid en fordel at benytte sig af klargøring inden et syn. Du mindsker nemlig risikoen for, at din bil ikke går gennem syn første gang.

Når det er tid til at sende bilen til syn, bestemmer du selv, om vi skal gøre det, eller du selv vil gøre det. I en travl hverdag kan det være rart at overlade det hele til os. Vi kan sørge for klargøringen og transport til og fra synshallen.

Vil du hellere selv stå for transporten til og fra synshallen, kan du også sagtens det. Det er helt op til dig, når du vælger at få klargjort til bilsyn hos os. Du kan derfor få en løsning, der passer specifikt til dit behov.

Det bliver der gennemgået ved et bilsyn

Under et bilsyn bliver bilen grundigt tjekket for enden til anden af miljømæssige årsager. Det er færdselssikkerheden omkring din bil der er i fokus, og vi sikre at den kan køre sikkert på vejene.

Hvad koster et bilsyn?

Et bilsyn hos os koster 450kr.

Når du skal have klargjort din bil til syn, er der ofte varierende priser. Det afhænger typisk af, hvilken stand din bil er i.

Kontakt os for klargøring til bilsyn

Ønsker du en klargøring, kontrol eller et bilsyn, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon booke en tid online. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi vores værksted for en nærmere aftale i forhold til pris. Vi ser frem til at syne din bil. 

Læs vores anmeldelser

Herunder kan du se et udpluk af vores anmeldelser.

starstarstarstarstar

God service

Tak for rigtig god service ved reparation på min Kia Carneval

starstarstarstarstar

Professionelle

Fantastisk værksted, altid hurtige, professionelle og med super service.

starstarstarstarstar

Good service

Good service and reasonable prices

​Følg os på Facebook​

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Praktiske informationer

Serritslev Autoværksted

Holtevej 208

9700 Brønderslev

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 60227860

E-mail: info@serritslev-auto.dk

CVR: 32416098

Åbningstider

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 14:30

Lørdag og søndag: lukket